Iz zadnje številke

2015, številka 3

Članki iz revije Gost, 3. številka, jesen 2015

Umetnost naročanja hrane

Od začetka tega leta pa do 31. decembra bo bralec tega prispevka – povprečni Slovenec – zavrgel 72 kilogramov hrane. Tako vsaj pravi statistika. Z zavrženo hrano ima ... >>

Oskar za domačijo Grčin

Lanska zmaga na Agrobiznisu, prvem izboru Tuša in Financ. Tri medalje na mednarodnem ocenjevanju pijač pred letošnjim 53. sejmom Agra. In zdaj še črn in zlat znak ... >>

Koroška in Koroška

Turizem je zelo hitro rastoča dejavnost, zato je treba nenehno spremljati nove usmeritve. Spreminjajo se tako trajanje bivanja, zanimanja za potovanja in aktivnosti. Zaradi ... >>

Zemlja ni stroj, ki proizvaja hrano

Biodinamika ni le način pridelave, temveč tudi način življenja, razmišljanja in dojemanja sveta, pravijo v združenju Demeter Slovenija, ki povezuje biodinamično ... >>

Jedilnik je primeren času in okolju

Delikatesa Fejstmeni na Cankarjevi v Ljubljani je svojevrstno okno v svet večjih svetovnih prestolnic. Je pripravljalnica in prodajalna izbrane hrane, mini bistro in »take ... >>