Iz zadnje številke

2015, številka 2

Članki iz revije Gost, 2. številka, poletje 2015

Talent in strast z roko v roki

Intervju z Juretom Tomičem, predsednikom Jeunes Restaurateurs d’Europe Slovenija Veliko moramo narediti na področju celostne poslovne infrastrukture. Menim, da je eden ... >>

Prvi rojstni dan Horeca centra

Horeca center je 14. maja, ob prvi obletnici svojega obstoja, priredil celodnevne kulinarične delavnice s pokušnjo. Prikazani so bili tudi mešanje pijač in sodobne ... >>

Debeluhova tortica

Vse bolj mednarodno prepoznaven mlad brežiški chef Jure Tomič dokazuje, da je mogoče rasti in se razvijati tudi v kraju brez velike tradicije vrhunske kulinarike. Najprej ... >>

Nujno zlo ali priložnost?

Trženje družabnih omrežij zahteva subtilno pripovedovanje resničnih privlačnih zgodb. En negativen komentar in gost izbere drugi hotel. Pomislite, kdaj ste zadnjič ... >>

Čas je za sladoled

Ljubitelj sladoledov ima v zadnjih letih v Sloveniji veliko dela. Število okusov se je pomnožilo, kakovost zvišala in ponudba povečala. A danes ni dovolj le dober ... >>