Iz zadnje številke

2014, številka 5

Članki iz revije Gost, 5. številka, zima 2014

Kam je šel prestiž?

Kaj se dogaja s ponudbo, ki je bila in v bistvu še vedno je zaščitni znak vrhunskosti? So prestižni izdelki iz ponudbe slovenskih hotelov, restavracij in klubov izginili ... >>

Najznamenitejši Kraševec

Vloga pršuta v slovenski kulinarični ponudbi Stari Kraševci so dobro vedeli: pršut je treba čakati, da dozori, postreže se ob pravi priložnosti in se ob njem počasi ... >>

S kozjim sirom ne morem zgrešiti

V Sloveniji ni lahko biti kmet. Še toliko težje je biti ekološki kmet. Če pa se ekološki kmet odloči, da bi se poleg pridelave ukvarjal še s prodajo izdelkov, kot so ... >>

Urbana čajna lekarna

Tea Time je franšiza podjetja Jasmin čaji, d. o. o., kjer se že 20 let ukvarjajo s prodajo čajev, čajnega porcelana in keramike, čajnega pribora ter vsega drugega, kar ... >>

Gostinci se že veselijo

Število gostov v Ljubljani, seveda tudi decembra, že nekaj let zapored narašča; to je odlična vest za ljubljanske gostince. Pride december, seveda vedno pride, in stari ... >>

V Sobi 102 smo vsi doma

Superzvezdnik Jan Plestenjak in Boštjan Menart sta v Cankarjevi ulici v Ljubljani odprla Sobo 102 – prilagodljiv prostor z odlično in dostopno ponudbo ob kateremkoli delu ... >>