Iz zadnje številke

Pismo urednika

Ker si zaslužite najboljše

Gost je revija, ki je namenjena predvsem zaposlenim v panogi HoReCa.

Razlogov za izdajo tovrstne revije je več. Na prvem mestu je gotovo naše iskreno prepričanje, da si panoga, ki v Sloveniji v gostilnah, restavracijah, bifejih, bistrojih, barih, klubih, motelih, zdraviliščih, kmečkih turizmih in drugih obratih zaposluje več kot sto tisoč ljudi, zasluži in potrebuje svoj pravi medij.

gost

Verjamemo tudi, da so lastniki gostinskih obratov in hotelov ter njihovi zaposleni željni uporabnih informacij, s katerimi bi lahko izboljšali delovanje svojih obratov. Tretji razlog je pomanjkanje skupne platforme, ki bi bila namenjena za povezovanje vseh deležnikov v panogi, poleg gostincev sem sodijo še podjetja, ki jih oskrbujejo. To vrzel zapolnjujemo mi. Veseli bomo, če boste del naše zgodbe tudi vi. Skupaj smo močnejši.

Na naših straneh boste gotovo našli strokovne informacije, s katerimi lahko izboljšate svojo ponudbo, odgovore na težave, ki pestijo večino od vas, in uporabne nasvete za znižanje stroškov. Obveščamo vas o spremembah zakonodaje in novostih, ki se napovedujejo v gostinski panogi. Predstavljamo posameznike in skupine, ki s svojim inovativnim pristopom spreminjajo svet okrog sebe, in tiste, ki ga bodo spreminjali v prihodnosti. Za nasvet sprašujemo strokovnjake, za primere dobrih praks pa kukamo v svet in sledimo trendom. Za vas obiskujemo dogodke in napovedujemo prihodnja srečanja.

Revijo smo poimenovali po najpomembnejši osebi v panogi. Iskreno upamo, da bo naš Gost pri vas postal reden, predvsem pa zaželen gost.