Iz zadnje številke

Anketa bralcev revije Gost

Obvestilo prejemnikom in bralcem revije Gost

Veseli smo, da ste med številnimi prejemniki in bralci revije GOST – HoReCa revije za svet gostinstva, turizma, hrane in pijače. Želimo vas obvestiti, da z letom 2017 revije GOST v takšni obliki, kot ste jo poznali do sedaj, ne bomo več izdajali. Ob tej priložnosti bi se vam za vaše zvesto branje želeli iskreno zahvaliti.

Ker je področje HoReCa panoge za Slovenijo zelo pomembno, si sodelavci revije GOST še vedno želimo pripravljati, zbirati in urejati uporabne informacije in povezovati vse deležnike v tej panogi.

Prosimo vas, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite kratek VPRAŠALNIK

Trenutno zbiramo vaše želje, predloge in ideje glede vsebin, ki bi si jih želeli v prihodnje spremljati, seveda bomo veseli tudi vseh kritik in komentarjev glede našega dosedanjega dela, da bomo lahko postali še boljši.

Vsem, ki boste odgovorili, se bomo zahvalili z edicijo Časnika Finance po izboru ali z enomesečnim brezplačnim dostopom do vseh Finance DIGITAL vsebin, kjer prav tako lahko najdete strokovne informacije, uporabne nasvete za znižanje stroškov in pregled sprememb zakonodaje in novosti, ki se napovedujejo v gostinski panogi.

Že danes vas vabimo, da obiščete in spoznate tudi naše spletno mesto www.ovinu.si, kjer predstavljamo v prvi vrsti slovenska vina in vinarje, ki se v zadnjih letih vse pogosteje uvrščajo med najboljše na svetu. Glavna prednost spletnega mesta OVINU.SI je brezplačni vinski vodnik med 470 slovenskimi vini, med katerimi lahko izberete tistega, s katerim boste zagotovo navdušili svoje cenjene goste.

Hvala za vaše zaupanje in izraženo mnenje,
Uredništvo in sodelavci revije GOST

Želite brezplačno prejeti revijo?

Za brezplačno prejemanje revije Gost, nam pišite na gost@finance.si